top of page
Zoeken
  • core145

team ontwikkeling salesteam pilz vianen


Mooie recensie van Inge Poelmans, Marketing en Communication Human Recources.


“Talenten herkennen en een team vormen”

Het salesteam van Pilz Nederland heeft onder leiding van Herman en zijn collega Rowanda erg mooie stappen gemaakt in zelfbewustzijn en teambuilding. In een intensief traject is het team allereerst aan de slag gegaan met het (her)kennen van eigen talenten, valkuilen en nog te ontwikkelen potentie. Hiervoor is de Me.-scan gebruikt. De Me.-scan geeft inzicht in kwaliteiten, potentieel en kwetsbare kracht.

Deze informatie is vervolgens in een dag gegoten waar teambuilding voorop stond. Elkaar beter begrijpen en zoeken naar de 1+1=3 was doel. Hier blijven we mee bezig en na de komende periode kunnen we hier als organisatie de vruchten van plukken! De vervolgstap is om alle individuele Me.-scans bij elkaar 'op te tellen' en in een We.-scan zichtbaar te maken. Zo zie je in een oogopslag alle kwaliteiten, potentieel en kwetsbare kracht van het team.


Het belang van een duurzame samenwerking wordt onderkend door Pilz. Het gaat om gedragsveranderingen en die vragen en kosten tijd en gaan niet vanzelf. Dank je wel Pilz voor het vertrouwen om dit proces te mogen begeleiden.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page