211026-website-template-CORE14-DEF-05.jpg

Core14

Core14

CORE staat voor 'kern'. Als je je ontwikkelt ga je feitelijk terug naar de kern; datgene wat voor jou belangrijk is. Wie je bent en hoe je wilt zijn.

14 staat voor het gedachtegoed van Johan Cruyff; kansengelijkheid, duurzaam, gezondheid, meedoen, initiatief nemen, respect tonen,  elkaar helpen, jezelf zijn, met elkaar zijn, creatief zijn en (persoonlijke) ontwikkeling zijn belangrijke thema's.

210827-logo ontwikkeling-CORE14-DEF-01-11.png
foto Herman.jpg

Over mij

Mijn naam is Herman Verschuren. In 1992 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg. Meteen daarna heb ik de opleiding Sergeant Sportinstructeur binnen Defensie gevolgd. Sinds 1994 ben ik werkzaam in het onderwijs.

 

Naast een gezonde leefstijl, zowel lichamelijk als mentaal, is het mijn passie om mensen te begeleiden in hun (persoonlijke) ontwikkeling.

 

In de afgelopen jaren merkte ik op dat steeds meer jongeren en volwassenen moeite hebben met het beantwoorden van de volgende vragen; 'Hoe ga je met elkaar om?', 'Hoe verleg je je grenzen?', Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?'en 'Hoe ga je om met veranderende omstandigheden?'.

 

In mijn ogen is de prestatiemaatschappij waarin we leven daar voor een groot deel debet aan. Voortdurend vergelijken met anderen werkt niet mee aan een positief zelfbeeld.

 

Vanuit deze overtuiging ben ik me gaan specialiseren op het gebied van coaching, psychologie en mentale training. Ik maak voornamelijk gebruik van inzichten uit de positieve psychologie en ga uit van talenten, interesses en kwaliteiten. Ik ben ervan overtuigd dat je groei en ontwikkeling alleen in een veilige en vertrouwde omgeving kunt doormaken.

NB. Naast zijn jarenlange ervaring in het onderwijs heeft Herman een HBO-opleiding Sportpsychologie gevolgd en deze succesvol afgerond in 2018. In 2020 heeft hij de opleiding Strategisch Coachen afgerond met een ICR certificering.