211026-website-template-CORE14-DEF-01.jpg

AANBOD

COACHING

100-dagen-coachtraject

1-op-1 coaching, maatwerk, doelgericht, handelingsgericht. Waarom 100 dagen? Onderzoek heeft aangetoond dat nieuwe gewenste gedragspatronen gemiddeld 100 dagen nodig hebben om geautomatiseerd te worden. Na een strategisch intakegesprek gaan we doelgericht vanuit jouw behoeften aan de slag. Na afloop ontvang je jouw ontwikkelperspectief.

Dit kun je verwachten van mijn 100-dagen-coachtraject:

  1. Een intakegesprek, waarin we jouw wensen in kaart brengen

  2. Minimaal zes 1-op-1 sessies

  3. Een op maat gemaakt traject met persoonlijke doelen

  4. Persoonlijke aandacht

  5. Een persoonlijk ontwikkelperspectief met opdrachten

  6. Een eindevaluatie, waarin we de gestelde doelen evalueren.

Investeer in je mentale gezondheid. Je kunt iedere dag een keuze maken om voor jezelf te kiezen.

Maatwerktrajecten

Afhankelijk van jouw vraag stel ik een maatwerkprogramma voor met een aantal 1-op-1 sessies, een tussentijdse en eindevaluatie en ontwikkelperspectief.

Strategisch coach sessie

In een dagdeel gaan we volgens de strategisch coachen methodiek op zoek naar wat jij nodig hebt om een groeisprong te kunnen maken. Koffie, thee, gezonde hapjes zijn inbegrepen. Na de sessie schrijf ik voor jou een ontwikkelperspectief om uitvoering te geven aan de door jouw gestelde doelen.

Coachsessie

Wil je structureel een coachsessie om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen, passend bij jou blijft doen en niet terugvalt in ongewenste gedragspatronen? Dan is dit aanbod iets voor jou!

Bedrijfscoaching

In het kader van goed werkgeverschap is er de mogelijkheid om jouw personeel de mogelijkheid te geven gebruik te maken van coaching. We zien vaak dat werknemers te lang doorgaan en uiteindelijk thuis komen te zitten en een psycholoog moeten raadplegen. Langdurige trajecten die in mijn optiek vaak voorkomen kunnen worden door in een eerder stadium gebruik te maken van een coach.

​Voor contact over coachen klik hier

hello-i-m-nik-z1d-LP8sjuI-unsplash.jpg
 
jason-hogan-YyFwUKzv5FM-unsplash.jpg

EDUCATION

Speciaal voor basisscholen en V.O. scholen:

training/leerlijn MentaalSterk!

Speciaal ontwikkelde training, aangepast aan de doelgroep, met als doel mentaal sterker te worden. Thema’s als zelfvertrouwen, omgaan met stress, motivatie, gedachten en gevoelens  en kwaliteiten en talenten worden behandeld. Ook ouders participeren in de training en krijgen een (pedagogische) spiegel voorgehouden. Naast een mentale leerlijn is er ook een leerlijn t.b.v. het groepsproces. Deze training is compleet met coachen van  groeps-leerkrachten/mentoren, handleidingen voor leerlingen, groepsleerkrachten/mentoren en ouders!

 

Speciaal voor basisscholen:

-themaweek ‘lekker in je hoofd en in je vel’

Bestaat uit 3 trainingen over zelfvertrouwen, positief denken en talenten en kwaliteiten. We sluiten de week af met een aantal workshops over gezonde voeding, gedachtentraining en dromen. Tot slot genieten we met elkaar van een gezonde lunch.

Speciaal voor basisscholen:

training/leerlijn ‘van slagveld naar speelveld’

Hoe verander ik van mindset en vergroot ik daardoor mijn zelfvertrouwen? We gebruiken sport als middel om persoonlijk te groeien en ook sociaal stappen te maken.

​Voor contact over education klik hier

 

ACADEMY

Trainingen, themabijeenkomsten, workshops, presentaties over diverse thema’ s die te maken hebben met lifestyle, mentale weerbaarheid en vitaliteit.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Masterclass Psychologisch Kapitaal

Hoe zit het met jouw psychologisch kapitaal? Hoe ga jij om met veranderende omstandigheden? Hoe veerkrachtig, optimistisch en hoopvol ben je? Hoe vergroot je je zelfvertrouwen?

Laat je en je team inspireren tijdens deze 2-uur durende Masterclass, waar je zo nu en dan een spiegel voorgehouden krijgt. Ervaar wat dat voor jou betekent.

 

  • Training ‘ presteren onder druk’

  • Workshop ‘mentale weerbaarheid’

  • Workshop ‘hoe verander ik mijn mindset?’  

  • Maatwerkprogramma’s voor bedrijven waarbij vitaliteit en het groepsproces centraal staan.

Themabijeenkomsten , waarbij we met een select groepje een bepaald thema bespreken. Denk hierbij aan ‘stress’, ‘presteren onder druk’, ‘hoe krijg ik weer regie over mijn leven?’ Onder het genot van een (gezond) drankje en hapje wordt er kennis gedeeld en casussen besproken. Na afloop worden er adviezen gegeven over mogelijke vervolgtrajecten.

​Voor contact over de academy klik hier

teemu-paananen-bzdhc5b3Bxs-unsplash.jpg