211026-website-template-CORE14-DEF-01.jpg

AANBOD

Strategisch
coachen

INDIVIDUEEL

Je zou gelukkiger willen zijn met jezelf, je werk en je leven.

Je hebt last van negatieve gedachten, stress en vermoeidheid. Je bent toe aan een positieve verandering en je kiest er nu voor om die stap te zetten. 

Wat coaching je oplevert, hangt af van jouw vraag en wensen. Voorafgaand aan de coaching stem je het gewenste resultaat af met je coach. Je kunt denken aan:

  • Ruimte geven aan talenten, waarden en ambities.

  • Ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

  • Vergroten van je zelfvertrouwen.

  • Doelen realiseren vanuit kracht en kwaliteiten.

  • Op een andere manier naar jezelf en je omgeving kijken.

In een persoonlijk traject, passend bij jou, is er aandacht voor je vragen en wordt de focus gelegd op een gezonde leefstijl, zowel fysiek als mentaal.

TEAM

Je wilt het maximale rendement uit je team halen, ervoor zorgen dat individuele teamleden zich ontwikkelen en je team optimaal laten samenwerken.

Samen bespreek je de doelstelling met je coach en de rol die de coach daarin kan spelen. Na een kick-off met het team kan teamcoaching afgewisseld worden met individuele coaching.

COACH-DE-COACH

Coach-de-coach is een intensieve en persoonlijke begeleiding voor coaches, trainers, teamleiders of managers die medewerkers coachen op hun professionele vaardigheden.

Voor contact over Strategisch Coachen klik hier

hello-i-m-nik-z1d-LP8sjuI-unsplash.jpg
 
jason-hogan-YyFwUKzv5FM-unsplash.jpg

mentale
training

Lukt het jou om altijd je kracht te vinden en in te zetten, ook als het even tegenzit? Verlies je jezelf wel eens in negatieve gedachten en laat je jezelf leiden door emoties? Hoe ga jij om met veranderende omstandigheden? Dit geldt voor je privésituaties, sportprestaties en werksituaties. 

Train je mentale basis zodat je mentaal weerbaarder wordt en beter om kunt gaan met veranderende omstandigheden. Mentale training is voor iedereen. De training wordt aangepast aan jouw vraag en wensen.

Voor contact over Mentale Training klik hier

 

trainingen &
presentaties

Training MentaalSterk!   -   Speciaal voor basisscholen en V.O. scholen.                   

Speciaal ontwikkelde training, aangepast aan de doelgroep, met als doel mentaal sterker te worden. Thema’s als zelfvertrouwen, omgaan met stress, motivatie, gedachten en gevoelens  en kwaliteiten en talenten worden behandeld. Ook ouders participeren in de training en krijgen een (pedagogische) spiegel voorgehouden.

Masterclass Psychologisch Kapitaal

Hoe zit het met jouw psychologisch kapitaal? Hoe ga jij om met veranderende omstandigheden? Hoe veerkrachtig, optimistisch en hoopvol ben je? Hoe vergroot je je zelfvertrouwen?

Laat je en je team inspireren tijdens deze 2-uur durende Masterclass, waar je zo nu en dan een spiegel voorgehouden krijgt. Ervaar wat dat voor jou betekent.

Maatwerktrajecten

Zomaar wat vragen die je bezig kunnen houden:

  • Hoe implementeer je een leerklimaat?

  • Hoe kunnen we efficiënter samenwerken?

  • Hoe leer ik omgaan met negatieve gedachten?

  • Hoe word ik mentaal sterker?

In een oriënterend gesprek gaan we op zoek naar een traject wat bij jou of je organisatie past.

Voor contact over Trainingen & Presentaties klik hier

teemu-paananen-bzdhc5b3Bxs-unsplash.jpg