top of page
Zoeken
  • core145

me-talentscan en strategische coachsessie leshuisdirecteur beatrix college tilburg

Bijgewerkt op: 7 jan.Na het invullen van de ME talentscan heb ik een strategische coachsessie mogen houden met Kick van Tulder, leshuisdirecteur van het Beatrix College in Tilburg. In ons oriënterend gesprek gaf Kick aan een aantal vraagstukken te hebben. Ik adviseerde Kick de ME talentscan in te vullen. De scan geeft antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? en wat kan ik? In een strategische coachsessie licht ik de uitkomsten van de scan toe en coach ik Kick door op zijn persoonlijke en | of zakelijke vraagstukken. Kick gaf aan inzichten te hebben gekregen die hem zeker verder kunnen helpen. Naast zijn talenten en kwaliteiten is hij zich nu ook (weer) meer bewust van zijn valkuilen en zijn potentieel. Als feedback van Kick kreeg ik terug authentiek te zijn. Een mooi compliment, zeker als je weet dat puurheid een van mijn belangrijkste kernwaarde is. Kick bedankt voor jouw openheid en mooie gesprek wat we gevoerd hebben.


Hier de feedback die ik terugkreeg van Kick:

In december heb ik een voortvarend traject gelopen met Herman. Ik kende Herman nog niet. Via Martijn Verhagen, mijn nieuwe rector ben ik met Herman in contact gekomen. Zoals Herman het mooi verwoordde, 'ik mag nog 17 jaar werken'. Graag met plezier en energie!

Altijd fijn om mensen zoals Herman tegen te komen. Ze spiegelen ze je op een respectvolle manier, stellen waardevrije, mooie open vragen en zorgen ervoor dat je zelf bij antwoorden kunt komen of tenminste een weg ernaartoe kunt opgaan.

Maar wat wil ik nu eigenlijk, wat kan ik, wie ben ik, waar zit mijn kracht, waar lekt mijn energie, wat kan ik wel maar voelt wel meer als corvee? Dat zijn vragen die ik mij zelf steeds meer stel.

Via mijn onderneming ‘deHoveniers voor het onderwijs’ heb ik nieuwe energie aangeboord, ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen. Dat heb ik zelf gedaan! Een blik van buitenaf is soms heel fijn en verhelderend.


Ik heb via de MeScan en de prettige gesprekken die ik met Martijn, mijn rector, heb gevoerd een zetje gekregen om zelf verder richting te geven aan mijn toekomst. Wie weet werken we in de toekomst nog wel met elkaar, of samen!


Dankjewel Herman voor de fijne manier waarop je ervoor heb gezorgd dat ik (her)nieuwde inzichten heb opgedaan.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page