top of page
Zoeken
  • core145

Mooie recensie Mentaalsterk! de biezenhof halsteren"Groep 8a van de Biezenhof heeft de vier trainingen van Herman en Jelle als fijn ervaren. De kinderen waren betrokken en aan de hand van boks trainingen leren de kinderen onder andere: het verbeteren van de concentratie/focus leggen op iets, spanningen in het lichaam, het aangeven en respecteren van grenzen, omgaan met winnen en verliezen en van te voren afspraken maken met elkaar voordat er gespeeld/gespard wordt. 

Jelle en Herman zijn allebei fijne mensen in de omgang. De kinderen vonden het leuk om naar de lessen te gaan en Herman en Jelle zorgen ervoor de dat kinderen het naar hun zin hebben, maar er ook zeker iets van opsteken. Ook het flexibel handelen werd op de proef gesteld toen de ruimte een kwartier voor de training niet beschikbaar bleek te zijn. We zijn toen uitgeweken naar een deel van de gymzaal waar op dat moment 30 kleuters aan het gymmen waren. Hier werd goed op geanticipeerd en daar werd gelijk een doel aan gekoppeld. Erg uitdagend, maar Herman wist de groep te motiveren.  Daarnaast wordt er na elke training een link doorgestuurd die gericht is naar de ouders. Daarin geeft Herman aan wat de doelen waren tijdens de les en hoe de kinderen/ouders daar thuis ook op in kunnen spelen. Hierdoor wordt het breder gedragen dan alleen op school en zorgen zij ervoor dat het ook thuis leeft en dus het doel makkelijker en sneller behaald kan worden door de kinderen.

Kortom: een leerzame, gezellige en leuke ervaring voor de leerlingen, maar ook zeker voor de leerkracht. Een aanrader dus voor groepen waarbij de dynamiek onderling niet optimaal is".


Met vriendelijke groet, 

 Hein Loman

Leerkracht groep 8b

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page