top of page
Zoeken
  • core145

mentaalsterk! groep 7 kindcentrum de arenberg weer gestart


We zijn weer gestart met mijn training MentaalSterk! in groep 7 van Kindcentrum De Arenberg. Wat een enthousiaste groep! Tijdens mijn training, waarin ik veel boksen inzet als middel, wordt er aandacht besteedt aan thema's zoals zelfvertrouwen, beheersen en doseren, focussen, grenzen aangeven en respecteren. Elke keer kijk ik er weer naar uit om mijn training te mogen geven en jongeren mentale vaardigheden aan te leren zodat ze nog beter om kunnen gaan met stressvolle situaties. Persoonlijk vind ik dat er te weinig aandacht besteed wordt op scholen aan lifestyle vaardigheden en het accent teveel op cognitieve vaardigheden ligt. Als je niet lekker in je vel zit kun je volgens mij niet optimaal presteren of wel.......?

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page