top of page
Zoeken
  • core145

Inspirerende strategische coachsessie n.a.v. ME talentscan


Vandaag een mooie inspirerende strategische coachsessie met Lisette van Bree gedaan. De uitkomsten van de ME talentscan gaven Lisette antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Waar wil ik naartoe? Inzichten en bewustwording als startpunt voor persoonlijke ontwikkeling (zowel op privé alsook op zakelijk vlak), waarin de HOE vraag verder uitgediept en beantwoord wordt.


Lisette is eigenaresse van De Barbershop en zij gunt haar medewerkers dit persoonlijk ontwikkeltraject ook. Lisette is een onderneemster die veel tijd en energie in haar medewerkers steekt en niet alleen resultaatgericht is maar juist de menselijke kant erg belangrijk vindt. De uitkomsten van de ME talentscan laten zien wat de kwaliteiten en potentieel van haar medewerkers zijn en tevens waar hun valkuilen liggen. Dit inzicht maakt dat het team van De Barbershop elkaar nog beter leert kennen, wat de betrokkenheid vergroot. En door de kennis van elkaars talenten en valkuilen ontstaat er meer begrip voor en in bepaalde situaties en kun je elkaar beter aanvullen door iedereen nog meer in zijn of haar kracht te zetten.


Bewezen is dat door meer gebruik te maken van talenten en kwaliteiten het plezier op de werkvloer toeneemt, de productiviteit stijgt en is het ziekteverzuim daalt. Investeer ook in je meest kostbare kapitaal: jezelf en|of jouw medewerkers! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op via info@core14.nl
87 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page