top of page
Zoeken
  • core145

een besluit nemen!
Een BESLUIT neem je niet zomaar. Daarmee spreek je een krachtige intentie uit.


1 juli 2020 heb ik BESLOTEN om mijn bedrijf CORE14-coaching en mentale training in te schrijven bij KvK.

Waarom? Ik kwam er steeds meer achter wat mijn drijfveren zijn en wat mijn talenten en kwaliteiten zijn. Mensen "in beweging" krijgen en laten zien wat ze kunnen en waard zijn geeft mij energie. Na een opleiding sportpsychologie en een coachopleiding i.c.m. de ervaring die ik als leidinggevende heb opgedaan BESLOOT ik ervoor te gaan!


CORE betekent "KERN" , datgene waar het in essentie om gaat en "14" refereert aan het gedachtegoed van Johan Cruyff. Bewegen als middel inzetten t.b.v. persoonlijke (mentale en fysieke) ontwikkeling.


In de afgelopen twee jaar heb ik veel nagedacht over hoe ik CORE14 inhoud en vorm wilde geven. Veel mensen gesproken, veel gedaan en veel over mezelf geleerd.


Tijd voor een volgend BESLUIT: het opnemen van een sabbatical van 24 december 2022 t/m 19 maart 2023. Waarom? Om te ervaren hoe het is om mezelf volledig te kunnen focussen op CORE14. Er is veel op mijn pad gekomen en veel gebeurd. Ik heb veel interessante gesprekken mogen voeren, mooie opdrachten gekregen, twee opleidingen gevolgd en afgerond en mezelf nog beter leren kennen.


Daar hoort het volgende BESLUIT bij: ik ga per 1 augustus 2023 stoppen als teamleider/directielid van het Markland College Zevenbergen. Na ruim 12 jaar inhoud en vorm te hebben mogen geven met een fantastisch team aan de mavo afdeling is het tijd een volgende stap te maken. Een stap die mij dichter bij mijn "KERN" brengt. Ik besef dat het Markland College mij veel heeft gebracht en ben hier ook erg dankbaar voor. Ik kijk ernaar uit om dit schooljaar op een positieve manier af te sluiten als eindverantwoordelijke voor de mavoafdeling.


Weer een stap dichter bij mijn droom: volledig met CORE14-coaching en mentale training bezig te kunnen zijn.


Binnen CORE14 zijn er 3 pijlers:

1-Coaching: 1-op-1 coaching , team coaching, conflict coaching

2-Education: mijn training MentaalSterk! voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs waarmee ik jongeren preventief mentale vaardigheden aanleer en bewegen als middel inzet, zodat ze beter met stressvolle situaties om leren gaan

3-Academy: inspiratiebijeenkomsten over stress/werkdruk en talentontwikkeling binnen bedrijven m.b.v. de ME talentscan.


Voor mijn totale aanbod, inspiratie en recensies: www.core14.nl


Terwijl ik dit schrijf besef ik wat er allemaal al gebeurd is en hoe snel de tijd vliegt. Laatst zei iemand tegen mij: "Tijd kun je niet kopen, ga ervoor!" Dankjewel hiervoor Hellen.


Ik sta nu voor een volgend BESLUIT: wat ga ik vanaf 1 augustus 2023 echt doen?


Nog ruim 1 week en dan zit mijn sabbatical erop. Een week die ik ga gebruiken om alles te laten bezinken en te genieten van alles wat er op mijn pad is gekomen en nog gaat komen.... wordt vervolgd


Herman Verschuren Eigenaar CORE14 - coaching en mentale training

52 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page