top of page

Lees hieronder persoonlijke ervaringen

Patrick, 51 jaar
Mentale training

Na enige twijfel toch het coaching traject met Herman gestart. Al snel bleek dat de balans m.b.t. privé en werk er totaal niet was en eigenlijk ‘2 versies’ van mijzelf waren, te weten: de werkende en de vader, partner. Na een aantal sessies te hebben gehad wist Herman door scherpe, gerichte vragen mij aan het denken te zetten waarom ik bepaalde dingen deed. Vaak erg confronterend maar nodig om mij inzichten te geven waarom ik dingen deed zoals ik ze deed, wat voor soort gedrag erbij kwam kijken en de bij behorende gevoelens. Het mooie is en wat ik als positief heb ervaren is dat Herman duidelijk, oprecht en gemotiveerd is . Wat hij dan zei : ik ga niemand coachen die zelf niet wil …. Dat is zonde van ieders tijd en energie! Tijdens het traject is veel diversiteit ,door kaarten, visualiteit, tekeningen / schema’s welke gemaakt worden voor meer inzichten te verkrijgen , een duidelijk verhaal ! Ik ben nog niet klaar met het traject daar het voor mij nog verder gaat maar wat ik nu al heb bereikt is zeker een hele mooie opening naar een nog mooier leventje met meer balans . Herman bedankt voor de sessies en hartelijk dank voor de inzichten . 

Anna
ME talentscan

Ik heb de ME scan ingevuld en samen met Herman gekeken naar de uitkomst en deze besproken tijdens een inspirerende sessie.

Erg verrassend is het om te zien hoe kloppende de uitslag is na het invullen van deze korte en duidelijke test. 

Fijn om samen met Herman in een open gesprek in te gaan op de krachten maar ook te kijken naar waar nog te ontwikkelen en te groeien is.

1 ding is duidelijk: een mens is nooit uitgeleerd 😊

Silvijn Kop (18 jaar)
Mentale training

2 maanden terug zat ik niet zo lekker in me vel dus ben ik begonnen met een coachtraject bij Herman. Ik merkte al snel dat ik en Herman een goede klik hadden. Ik kon makkelijk vertellen waar ik mee zat en werd daar heel goed mee geholpen. Het ging al snel beter en de oefeningen die ik kreeg paste bij mij. Ik ben erg blij dat ik hiermee ben begonnen. En nu voel ik me weer de vrolijke ik en is er meer rust in me hoofd.

Dani Mathieu - WillemII (21 jaar)
Mentale training

Ik heb onlangs een aantal mentale coachsessies bij Herman gehad. Ik ben bij Herman terecht gekomen via onze fysiotherapeut bij WillemII Gijs van der Bom. Ik ben de laatste jaren wat onzeker geworden na een paar stevige blessures die ik heb opgelopen. Het begon bij de jeugd van PSV. Daarna ben ik naar WillemII getransfereerd en ook daar werd ik geconfronteerd met een aantal vervelende blessures. Ik raakte het vertrouwen in mijn lichaam kwijt en daarbij heb ik ook altijd last gehad van wat mijn omgeving van mijn voetbalprestaties vond. Vanaf het begin had ik een klik met Herman. Hij luisterde goed en wist de juiste snaar bij mij te raken. Herman gaf aan dat als ik mentaal sterker wilde worden ik elke dag mentale vaardigheden moest trainen. We zochten samen naar die mentale vaardigheden die bij mij paste en die ik ook op en rond het voetbalveld kon toepassen. Ik voelde dat ik vooruit ging en mentaal sterker werd. Ieder topvoetballer zou mentale training als onderdeel van zijn trainingsprogramma moeten doen. Momenteel maak ik weer onderdeel van het eerste van WillemII uit en ben ik blij het traject bij Herman gevolgd te hebben. 

Simone den Reijer (19 jaar)
Mentale training

Na een paar wat minder leuke dingen zat ik wat minder goed in mijn vel, ik was best streng voor mezelf en probeerde het voor iedereen goed te doen behalve voor mijzelf. Ik had veel spanning in mijn lichaam en dit ging ook gepaard met maskers, omdat ik graag in het perfecte plaatje voor iedereen wilde passen. 

 

Mijn moeder wist toevallig van de coaching trajecten bij Herman en na een fijn oriënterend gesprek ben ik het traject bij Herman aangegaan. 

 

Soms leek het echt alsof Herman mij beter kende dan dat ik mijzelf kende. En door fijne gesprekken en handvaten leerde ik mijzelf ook beter kennen en heb ik met de hulp van Herman een groei gemaakt en echt inzicht gekregen hoe ik dingen anders aan kan pakken en echt wat meer voor mijzelf durf te kiezen. Het fijne is dat tijdens, maar ook nu na mijn traject ik altijd bij Herman terecht kan voor vragen of als ik ergens over wil sparren. Herman luistert en laat je echt over dingen nadenken door de juiste vragen te stellen. 

 

Kortom onwijs dankbaar dat Herman mij heeft geholpen en dankbaar voor de handvaten en fijne contact die ik nu nog met Herman heb! 

 

Nogmaals bedankt voor de fijne tijd die ik bij jou heb gehad. 

Lieve groetjes Simone 

Kick van Tulder (leshuisdirecteur Beatrix College Tilburg)
Me-talentscan en strategische coachsessie

In december heb ik een voortvarend traject gelopen met Herman. Ik kende Herman nog niet, via Martijn Verhagen, mijn nieuwe rector ben ik met Herman in contact gekomen.

Zoals Herman het mooi verwoord, mag ik nog 17 jaar werken. Graag met plezier en energie!
Altijd fijn om mensen zoals Herman tegen te komen, ze spiegelen ze je op een respectvolle manier, stellen waardevrije, mooie open vragen en zorgen ervoor dat je zelf bij antwoorden kunt komen of tenminste een weg ernaartoe kunt opgaan. Maar wat wil ik nu eigenlijk, wat kan ik, wie ben ik, waar zit mijn kracht, waar lekt mijn energie, wat kan ik wel maar voelt wel meer als corvee? Dat zijn vragen die ik mij zelf steeds meer stel.
Via mijn onderneming ‘deHoveniers voor het onderwijs’ heb ik nieuwe energie aangeboord, ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen. Dat heb ik zelf gedaan! Een blik van buitenaf is soms heel fijn en verhelderend.

Ik heb via de MeScan en de prettige gesprekken die ik met Martijn, mijn rector, heb gevoerd een zetje gekregen om zelf verder richting te geven aan mijn toekomst.

Wie weet werken we in de toekomst nog wel met elkaar, of samen!
Dankjewel voor de fijne manier waarop je ervoor heb gezorgd dat ik (her)nieuwde inzichten heb opgedaan.
 

Coachee, anoniem
Me-talentscan en strategische coachsessie

Via mijn werk kreeg ik het aanbod van mijn bazin een strategische coachsessie te mogen doen bij Herman. Daarvoor heb ik eerst een ME talentscan in moeten vullen. 

Ik ken mezelf best goed en ben een heel tevreden persoon, maar bij het invullen van de ME scan kwam toch wel naar boven dat ik aardig wat onzekerheden heb en er kwamen wat traantjes bij kijken. 

Wat ik graag zou willen is wat meer rust in mezelf te krijgen en me in bepaalde situaties wat zekerder zou willen voelen en niet zo bang willen zijn om fouten te maken.

Hoe ben ik meer oké met mezelf zonder mezelf  voortdurend ‘te bewijzen’ door alles perfect te willen doen?

 

Ik ken Herman al heel wat jaartjes maar nu moest ik mezelf volledig open gaan stellen, gaat dat lukken?? 

Ja bij Herman voelde ik me veilig en dat maakte dat ik mezelf openstelde. Herman liet mij ervaren om naar de kern te zoeken om vandaaruit aan jezelf te werken en meer tevreden te gaan zijn met jezelf. 

Hij heeft mij kunnen laten zien wat mijn kwaliteiten zijn en als de situatie ertoe doet die volledig naar boven te laten komen. Ik voelde me ineens heel sterk en dat emotioneerde me. 

Herman bedankt, het heeft me echt heel goed gedaan en het heeft me enorm aan het denken gezet. Ik ga ermee aan de slag. Ik heb er zin in. Het was echt heel erg leuk om te doen en gun dit eigenlijk iedereen wel, dus twijfel niet en gewoon doen!! 

Annemarie Damen, Barbershop
ME talentscan en strategische coachsessie

Ik heb de ME talentscan gedaan vanuit mijn werkgever De Barbershop. De uitkomsten hebben me aan het denken gezet en meer zelfinzicht gebracht. De strategische coachsessie met Herman heb ik als zeer prettig ervaren. De wijze waarop en de vragen die Herman stelde hebben mij aan het denken gezet.  

Maartje 
Me scan en 1-op-1 coachtraject

Ik heb de ME talentscan gedaan en daarna een 1-op-1 coachtraject gevolgd bij Herman van CORE14. Na de ME scan had ik nog meer vragen over hoeik de beste versie van mezelf kon worden. Herman Heeft mij een spiegel voorgehouden. Hij neemtr zijn vak erg serieus en is fijn om mee te praten.Na de sessies voelde ik me meer mezelf!! Ik vond het een bijzondere ervaringen ben erg dankbaar voor het resultaat. Bedankt Herman!

Fam. Breure
coachsessie gezin

“We liepen vast in de communicatie en verwachtingen met onze zoon. Zowel bij hem, als bij ons kwam er steeds meer onbegrip. Hierop heb ik Herman gebeld en Herman heeft ons in een 1-op-1 sessie willen helpen. Door het stellen van de juiste vragen zijn onze ogen geopend waardoor we beter begrijpen waarom onze zoon reageert zoals hij reageert en wat we zelf kunnen veranderen om een andere reactie te krijgen.” 

Cheyenne Jaspers (16 jaar)
Mentale training

Mijn naam is Cheyenne Jaspers en ik ben 16 jaar. De afgelopen weken heb ik mentale training gekregen van Herman. Voor in het dagelijks leven, maar ook (vooral) voor het springen met mijn pony. Ik was onzeker en ik genoot niet meer. Herman heeft me daarmee geholpen. Hij legt alles duidelijk uit en na de coaching stuurt hij nog een foto zodat je dit zelf door kan nemen. Als je iets niet snapt, kan je het ook gewoon nog vragen. De samenwerking was erg fijn.

Mijn ervaring was dus helemaal top!

Ilona 
100-dagen-coachtraject

Sceptisch als ik ben, ben ik de coach sessies met Herman begonnen.

Herman is een vlotte, attente, enthousiaste en sportieve vent, zeer gemakkelijk in de communicatie.

Waardoor het niet moeilijk is de persoonlijke knelpunten bloot te leggen.

Herman heeft mij op een redelijk vlotte manier aangeleerd hoe ik kan omdenken. 

Iets waar ik tegenop zag, zo te draaien dat ik er zin in kreeg. 

En dat goed gewoon goed genoeg is. 

Herman, bedankt. En nogmaals, blijf je enthousiasme delen en doen waar je goed in bent!

Cheyenne Jaspers (16 jaar)
Mentale training

Mijn naam is Cheyenne Jaspers en ik ben 16 jaar. De afgelopen weken heb ik mentale training gekregen van Herman. Voor in het dagelijks leven, maar ook (vooral) voor het springen met mijn pony. Ik was onzeker en ik genoot niet meer. Herman heeft me daarmee geholpen. Hij legt alles duidelijk uit en na de coaching stuurt hij nog een foto zodat je dit zelf door kan nemen. Als je iets niet snapt, kan je het ook gewoon nog vragen. De samenwerking was erg fijn.

Mijn ervaring was dus helemaal top!

Ilona 
100-dagen-coachtraject

Sceptisch als ik ben, ben ik de coach sessies met Herman begonnen.

Herman is een vlotte, attente, enthousiaste en sportieve vent, zeer gemakkelijk in de communicatie.

Waardoor het niet moeilijk is de persoonlijke knelpunten bloot te leggen.

Herman heeft mij op een redelijk vlotte manier aangeleerd hoe ik kan omdenken. 

Iets waar ik tegenop zag, zo te draaien dat ik er zin in kreeg. 

En dat goed gewoon goed genoeg is. 

Herman, bedankt. En nogmaals, blijf je enthousiasme delen en doen waar je goed in bent!

Niki - Pieters sfeer en interieur
ME talentscan en strategische coachsessie

Aan de hand mijn persoonlijke vraagstukken zijn we de coachsessies in gegaan. 

Bijzonder om je zo open te stellen, aan iemand die je nauwelijks kent. 

Direct voelde het prettig en comfortabel om dit met hem te delen.

Hij geeft een vertrouwd gevoel, en met zijn kennis en expertise, weet hij de vraagstukken concreet te maken. 

Door de ME-scan krijg je veel meer inzicht in je natuurlijke talenten, en competities die je jezelf gaandeweg hebt aangeleerd. 

Je denkt vanzelfsprekend te weten hoe je in elkaar steekt, maar uit de ME-scan kwamen toch een aantal verrassingen. 
Met de uitkomst van de scan kom je nader tot de kern van je vraagstukken, en waar deze vandaan komen.

Nu dit in beeld is gebracht gaan we verder met het persoonlijk ontwikkel traject. 

Bedankt voor de inzichten die je tot nu toe hebt gegeven, ik kijk er naar uit om dit verder te ontwikkelen!

Linda, 30 jaar
Mentale training

Nadat ik al enige jaren doorhad dat mijn mindset vaak niet goed was, kwam ik kort achter elkaar in een aantal situaties terecht waarin ik besefte dat het roer om moest en ik hierbij hulp kon gebruiken. Ik besloot om contact op te nemen met Herman met de vraag of hij me kon helpen en dit is een goede beslissing geweest! Naast dat ik Herman als persoon ontzettend aangenaam vind, vind ik hem ook buitengewoon goed in zijn rol als coach. Zonder dat je Herman alle ins en outs vertelt, weet hij je inzicht te geven in je gedachten en patronen die ontzettend herkenbaar voor je zijn, maar je zelf niet wist te benoemen. Hij speelt hier feilloos op in, geeft je tips en tricks, laat je hiermee in de praktijk oefenen en evalueert dit vervolgens samen met je. Ik heb heel veel van Herman geleerd, waarvan ik op korte termijn al positieve effecten heb ervaren. De komende tijd ga ik hier verder mee oefenen, zodat dit een gewoonte gaat worden. Hierna zal ik ongetwijfeld weer sessies met Herman hebben om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Het leven is te mooi om het zo voorbij te laten vliegen. Mijn gedachten waren meestal in het verleden of de toekomst, waardoor het heden in een waas voorbij vloog. Herman leert je te leven in het heden en hiervan te genieten! Beste investering ooit! 

Lindy 
100-dagen-coachtraject

Tijdens het 100 dagen traject heeft Herman mij bewust gemaakt van ingesleten gedrags- en denkpatronen die voornamelijk voor mijzelf problemen veroorzaakten. Zowel op zakelijke gebied als privé.

 

Op een bevlogen en nuchtere wijze bood Herman een veilige omgeving om door middel van gesprekken en opdrachten deze patronen te herkennen en te doorbreken. 

Finn, 19 jaar 
100-dagen-coachtraject

De coachtraject heeft mij goed geholpen. Het heeft mij persoonlijk sterker gemaakt. Ik zou het meerdere mensen kunnen aanraden. 

Ik vind Herman als persoon, heel motiverend, enthousiast en erg meegaand en hij heeft me erg geholpen met mijn eigen persoonlijke problemen. Ik had een goede klik met Herman dus ik vond het daarom ook fijn om bij Herman te komen om mijn hoofd leeg te maken.

Corine, 56 
100-dagen-coachtraject

Ik ben trots op mezelf dat ik deze sessie bent aangegaan en in een korte tijd de rust heb

gekregen , gevonden en ben gaan omdenken in zowel in mijn werk als privésituatie.

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren, de klik was er meteen , tijdens de gesprekken

heb ik geen belemmering ervaren kon ook alles vertellen. Herman je hebt mij zeer goed

geholpen. Door jouw coaching ben ik weer de positieve vrouw die ik in mezelf kwijt was geraakt.

Ik zou zeggen ga door zoals je het nu doet.

Jolanda, 48 jaar
100-dagen-coachtraject

Erg blij dat ik de hulp van Core 14 heb gevraagd. Coaching gaat zo vertrouwd en persoonlijk dat het vanaf dag 1 gelijk goed voelt. Ik was enthousiast en wilde (soms wat te snel) alles op orde. Dat zegt iets over de manier van coaching en de coach. Wat ik eerder al aangaf is Herman een vakman. Hij blijft doorvragen, is eerlijk in zijn bevindingen en komt met kei goeie oplossingen of tips. Geen flauw geleuter maar waar wil je heen en hoe ga je daar komen. Dit vond ik geweldig. 

Ik kan niet uitleggen wat dit traject voor me heeft betekend en vind het lastig te beseffen dat het klaar is. Dit omdat ik voor mijn gevoel nog zoveel van Herman kan leren. Das alleen maar een goed teken en is zeker een compliment voor dat gene wat hij doet.

Herman dank je wel voor alles! 

Inge
100-dagen-coachtraject

Herman, dank je wel voor het geloven in mij.
Bij jou kreeg ik het gevoel mijzelf te kunnen zijn, waardoor ik alles bij je kwijt kon en met jouw wijze woorden en adviezen kon werken aan mijn mentale gezondheid.

De opdrachten waren niet altijd even makkelijk, maar zeker wel verhelderend.
Je hebt mijn bewust gemaakt van heel veel dingen, die ik niet eens op papier kan verwoorden. Elke sessie voelde als een verademing en ging ik met een glimlach naar huis. Door jou heb ik geleerd dat alles te maken heeft met mindset en dingen vaak anders zijn dan de manier hoe ik ze zie. Op momenten waar mijn gedachtes het overnamen van mijn gevoel, heb je me op mijn plek terug gezet door te zeggen waar het op stond. Dit heeft me vooral ook goed gedaan.

 

Dank je wel voor je luisterend oor en ik hoop dat we nog een paar sessies eraan vast kunnen plakken. 😊

 

Inge
100-dagen-coachtraject

Herman, dank je wel voor het geloven in mij.
Bij jou kreeg ik het gevoel mijzelf te kunnen zijn, waardoor ik alles bij je kwijt kon en met jouw wijze woorden en adviezen kon werken aan mijn mentale gezondheid.

De opdrachten waren niet altijd even makkelijk, maar zeker wel verhelderend.
Je hebt mijn bewust gemaakt van heel veel dingen, die ik niet eens op papier kan verwoorden. Elke sessie voelde als een verademing en ging ik met een glimlach naar huis. Door jou heb ik geleerd dat alles te maken heeft met mindset en dingen vaak anders zijn dan de manier hoe ik ze zie. Op momenten waar mijn gedachtes het overnamen van mijn gevoel, heb je me op mijn plek terug gezet door te zeggen waar het op stond. Dit heeft me vooral ook goed gedaan.

 

Dank je wel voor je luisterend oor en ik hoop dat we nog een paar sessies eraan vast kunnen plakken. 😊

 

Elsa
100-dagen-coachtraject

Impactrijke gebeurtenissen en onbewuste keuzes zorgden voor een vervelend opgejaagd gevoel. Om meer rust en een betere balans in mijn energie te krijgen, heb ik het 100-dagen-coachtraject gevolgd bij Herman. Ik kwam bij Herman omdat ik zocht naar een coachingstraject met een concrete invalshoek, gelijk toepasbaar in mijn eigen leven. Ik kijk nu bewuster naar wat doe ik wel, waarom doe ik dat en hoe doe ik dat.

 

Hierdoor krijg je uiteindelijk meer rust en ruimte voor jezelf. Het traject is een leuke combi van theorie, waarbij je met concrete vragen naar jezelf en jouw manier van reageren/handelen kijkt. De vragen die Herman stelt, houden je gedurende maar ook na het traject onbewust bezig wat het inzicht in jezelf vergroot.

Angelique
100-dagen-coachtraject

Herman is een bijzondere en attente man met de nodige levenservaring die hij aanwendt in het coachtraject met zijn cliënten. Door een beetje van zichzelf te geven lukte het hem om echt tot me door te dringen; de confrontatie met me aan te gaan, maar wel altijd met een positieve insteek. Hij houdt je een spiegel voor en zet je vervolgens aan het denken. Maar ook aan het werk, d.m.v. Doelgerichte opdrachten om patronen te kunnen ontrafelen en tot de essentie te komen van de problemen/uitdagingen waar ik als individu mee kampte. Met zijn persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oprechtheid, kom je weer terug bij jezelf uit. Zijn confrontatie en tips zijn juist nodig om stappen te kunnen maken. Hij reikt je de nodige handvatten aan, maar uiteindelijk is het aan jezelf om deze je eigen te maken en te gebruiken in je toekomstige leven. Niets is zaligmakend, ook deze sessies niet want uiteindelijk kan alleen jijzelf het tij keren, maar als je er open voor staat geeft Herman jou de juiste boost om verder te kunnen en er beter uit te komen. Zowel zakelijk als privé. Kortom, voor mij persoonlijk was het een bijzonder positieve ervaring en ben ik erg blij dat Herman op m'n pad is gekomen. Ga vooral zo door!

Bart, directeur
100-dagen-coachtraject

Herman heeft mij geholpen met een coaching traject van 100 dagen. Dit heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in zaken die belangrijk zijn in het leven. Door dit coaching traject heb ik meer rust gekregen in mijn privé leven. Ook zakelijk heeft het mij heel veel geholpen, je kan niet alles alleen. De juiste vragen stellen en prioriteiten stellen. Ik ben blij dat ik dit traject samen met Herman aan ben gegaan. Nu komen we maandelijks nog 1x bij elkaar om alles nog steeds bij te houden! Kortom voor mij een groot succes. Herman bedankt!!

Quirine
100-dagen-coacht
raject

Terugkijkend op een 100 dagen coach traject bij Herman van Core14.

Herman weet de juiste spiegel voor te houden en dit is soms best confronterend.
Voor mij is het een mooie ervaring geweest waarbij ik de juiste handvaten heb gekregen om bepaalde patronen te doorbreken.
Afgelopen tijd ben ik in een mooie stijgende lijn met wat kleine dalen gekomen tot mijn einddoel.
Mijn coach Herman heeft hierin daadkrachtig en met een luisterend oor goed aangevoeld welke methodes en aanpak nodig waren. Ik moest zelf aan de slag en tijdens de coach-sessies kreeg ik de juiste tips en terugkoppelingen.

Herman heeft veel kennis in huis maar het prettigst is dat hij met eigen intuïtie aanvoelt wat nodig is en je weet te confronteren en helpen.

Herman, hartelijk dank voor dit mooie proces en prettige contact!

Eva, 32
coachsessies leidingeven

Toen ik net in mijn nieuwe functie begon, heb ik een aantal coachingsgesprekken met Herman gevoerd. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat er echt naar je geluisterd wordt. Daarnaast zorgt hij voor een open sfeer waarbij je je kwetsbaar op durft te stellen. Zijn vragen zijn open, waardoor je goed naar je eigen handelen kunt kijken. Herman geeft je inzicht in bepaalde situaties en ingesleten gewoonten. Dit opent deuren om veranderingen te bewerkstelligen.

Ook in de toekomst wil ik zeker zulke gesprekken blijven voeren met Herman

Trix, 75
coachsessies communicatie

Afgelopen 2 weken ben ik een coachtraject met Herman Verschuren (coach van CORE 14) ingegaan.

Ik had hem gebeld en ingesproken. De volgende ochtend belde hij mij al terug. Toen ik mijn hulpvraag voorlegde had hij de verheugende mededeling dat het zijns inziens niet zoveel tijd in beslag hoefde te nemen. Hij stelde mij zijn werkwijze én zijn prijs voor en ik besloot daarop in te gaan. Vrij kort daarna hebben wij al een afspraak gemaakt en zijn in een persoonlijk gesprek aan het werk gegaan. Voor een bepaalde situatie gaf hij mij wat handvaten mee, die ik ook kon toepassen. De keer daarna hebben we besproken hoe het gegaan was en kreeg ik nog wat meer aanwijzingen. Herman vindt het heel belangrijk om steeds te proberen vanuit een positieve mindset in het leven te staan én een moeilijke situatie aan te gaan. Hij leeft die positieve mindset zelf ook voor. Na de 2e sessie heeft hij mij mijn persoonlijk ontwikkelperspectief toegestuurd, waarin alle punten die tussen ons ter sprake waren gekomen weer terugkwamen. In de toekomst kan ik dat dus altijd teruglezen. Verder heeft hij aangegeven dat ik hem nog altijd bellen kan voor aanvullend advies.

Ik vond zijn pragmatische, duidelijke én positieve aanpak en communicatie zeer verhelderend en héél prettig.

Eveline, 40
persoonlijke ontwikkeling

Wij hebben de hulp van Herman ingeschakeld omdat wij het heel lastig vonden om met de boosheid van onze
zoon om te gaan. Wij hebben handvaten gekregen door hem heel anders te benaderen en dat hielp enorm.

Wij konden en kunnen Herman altijd bellen als we ergens tegen aan liepen en ook onze zoon kon hem altijd
om hulp vragen. Wij vonden zijn werkwijze heel leerzaam en hebben er heel veel aan gehad en nog steeds.

De werkwijze van Herman was fijn en heel positief. 

Jorien, 36

Ondersteuningscoördinator

Herman gaat met veel passie te werk en dat inspireert. Hij geeft je door zijn kennis en ervaring een hoop stof tot nadenken en ook heel praktische handvatten waarmee je aan de slag kan voor wat je coachingsvraag op dat moment ook is. Een prettige en professionele coach waar ik veel van heb mogen leren. 

Berend, 16

Topsporter

Herman heeft me geholpen in te zien wat het belang is van mentale training. Als topsporter wil ik ook in de moeilijkste situaties uit de voeten kunnen en de juiste dingen op het juiste moment doen. Herman begint met een duidelijke uiteenzetting van zijn werkmethode en stelt vervolgens een plan van aanpak voor. Daarna heel gericht werken aan de mentale weerbaarheid.  Met veel passie, kundigheid  en vertrouwen naar de next level!

Ingrid, 26, werkzaam in de zorg
persoonlijke ontwikkeling

Vanaf de eerste sessie is, met behulp van coaching, duidelijk geworden wat mijn doelen en knelpunten zijn. Daarbij is inzicht verkregen in de huidige situatie versus de wenselijke situatie. Om tot de wenselijke situatie te komen zijn handvatten gegeven, welke aansluiten bij mij als persoon. Gedurende het coachingstraject wordt nagegaan hoe het gaat en worden de doelen geëvalueerd en eventueel aangepast. Door het coachingstraject heb ik meer zelfvertrouwen en grip op mijn situatie gekregen. Zie je even geen weg meer en wordt het allemaal téveel, dan raad ik deze coach zeker aan!

Thomas, 40, sectieleider
teamontwikkeling

Herman heeft ons team gecoacht. In de eerste sessie zijn we op zoek gegaan naar onze coachvraag. Herman werkt erg gestructureerd en stelt de juiste vragen. We werden aan het denken gezet en mede daardoor werd de vinger op de zere plek gelegd. En werd duidelijk waar onze prioriteiten lagen. Daaruit werden onze doelen geformuleerd en werd het een traject waar we als team achter stonden. In de tweede sessie zijn we aan de slag gegaan met de hoe vraag. Hoe zorgen we ervoor dat gestelde doelen bereikt gaan worden? Wie is waar verantwoordelijk voor? Zo concreet mogelijk.  

 Dit traject was erg leerzaam, een goede boost naar een ander level voor het team met een duidelijke visie en doelen.

 

Herman heeft een open houding en geeft iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Zonder te oordelen en met respect voor de deelnemers weet Herman het proces te bewaken. Door het creëren van een heldere structuur van werken weet je waar je aan toe bent. Door ruimte te geven voor eigen inbreng en soms ook terug te pakken naar de kern wordt er een mooi speelveld gecreëerd. De open houding,  het luisterend vermogen en het creëren van een positief werk klimaat zijn kwaliteiten die Herman onder andere inzet om te komen tot een ontwikkeling van het team.

Charlotte, 29, werkzaam in het onderwijs
persoonlijke ontwikkeling

Afgelopen jaar had ik veel moeite om de balans tussen werk en privé te vinden. Hierover heb ik een aantal coachingsgesprekken met Herman gevoerd. In deze gesprekken stelde Herman vragen die mij aanzetten tot nadenken en zelfreflectie. Daarnaast kreeg ik kleine opdrachten mee om uit mijn comfortzone te stappen en mij hierdoor te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. De coaching heeft een bijdrage geleverd in het bewustwordingsproces. Ik ben nu bewust bezig met blijvend een balans vinden tussen werk en privé. Tot nu toe gaat dit mij erg goed af. Het levert mij veel meer ontspanning en plezier op.  Herman zorgt voor een fijne en informele sfeer.

Hij is een goede luisteraar en stelt vragen waardoor je tijdens de coachgesprekken tot de kern kan komen. 

Enthousiast geworden?

Benieuwd wat CORE14 voor jou kan betekenen?

Klik hier voor contact

bottom of page