211026-website-template-CORE14-DEF-07.jpg

PERSOONLIJK

Lees hieronder persoonlijke ervaringen

Eveline, 40

Ouder

Wij hebben de hulp van Herman ingeschakeld omdat wij het heel lastig vonden om met de boosheid van onze
zoon om te gaan. Wij hebben handvaten gekregen door hem heel anders te benaderen en dat hielp enorm.

Wij konden en kunnen Herman altijd bellen als we ergens tegen aan liepen en ook onze zoon kon hem altijd
om hulp vragen. Wij vonden zijn werkwijze heel leerzaam en hebben er heel veel aan gehad en nog steeds.

De werkwijze van Herman was fijn en heel positief. 

Jorien, 36

Ondersteuningscoördinator

Herman gaat met veel passie te werk en dat inspireert. Hij geeft je door zijn kennis en ervaring een hoop stof tot nadenken en ook heel praktische handvatten waarmee je aan de slag kan voor wat je coachingsvraag op dat moment ook is. Een prettige en professionele coach waar ik veel van heb mogen leren. 

Berend, 16

Topsporter

Herman heeft me geholpen in te zien wat het belang is van mentale training. Als topsporter wil ik ook in de moeilijkste situaties uit de voeten kunnen en de juiste dingen op het juiste moment doen. Herman begint met een duidelijke uiteenzetting van zijn werkmethode en stelt vervolgens een plan van aanpak voor. Daarna heel gericht werken aan de mentale weerbaarheid.  Met veel passie, kundigheid  en vertrouwen naar de next level!

Ingrid, 26

Zorgmedewerker

Vanaf de eerste sessie is, met behulp van coaching, duidelijk geworden wat mijn doelen en knelpunten zijn. Daarbij is inzicht verkregen in de huidige situatie versus de wenselijke situatie. Om tot de wenselijke situatie te komen zijn handvatten gegeven, welke aansluiten bij mij als persoon. Gedurende het coachingstraject wordt nagegaan hoe het gaat en worden de doelen geëvalueerd en eventueel aangepast. Door het coachingstraject heb ik meer zelfvertrouwen en grip op mijn situatie gekregen. Zie je even geen weg meer en wordt het allemaal téveel, dan raad ik deze coach zeker aan!

Thomas, 40

Sectieleider

Herman heeft ons team gecoacht. In de eerste sessie zijn we op zoek gegaan naar onze coachvraag. Herman werkt erg gestructureerd en stelt de juiste vragen. We werden aan het denken gezet en mede daardoor werd de vinger op de zere plek gelegd. En werd duidelijk waar onze prioriteiten lagen. Daaruit werden onze doelen geformuleerd en werd het een traject waar we als team achter stonden. In de tweede sessie zijn we aan de slag gegaan met de hoe vraag. Hoe zorgen we ervoor dat gestelde doelen bereikt gaan worden? Wie is waar verantwoordelijk voor? Zo concreet mogelijk.  

 Dit traject was erg leerzaam, een goede boost naar een ander level voor het team met een duidelijke visie en doelen.

 

Herman heeft een open houding en geeft iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Zonder te oordelen en met respect voor de deelnemers weet Herman het proces te bewaken. Door het creëren van een heldere structuur van werken weet je waar je aan toe bent. Door ruimte te geven voor eigen inbreng en soms ook terug te pakken naar de kern wordt er een mooi speelveld gecreëerd. De open houding,  het luisterend vermogen en het creëren van een positief werk klimaat zijn kwaliteiten die Herman onder andere inzet om te komen tot een ontwikkeling van het team.

Charlotte, 29

Docent

Afgelopen jaar had ik veel moeite om de balans tussen werk en privé te vinden. Hierover heb ik een aantal coachingsgesprekken met Herman gevoerd. In deze gesprekken stelde Herman vragen die mij aanzetten tot nadenken en zelfreflectie. Daarnaast kreeg ik kleine opdrachten mee om uit mijn comfortzone te stappen en mij hierdoor te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. De coaching heeft een bijdrage geleverd in het bewustwordingsproces. Ik ben nu bewust bezig met blijvend een balans vinden tussen werk en privé. Tot nu toe gaat dit mij erg goed af. Het levert mij veel meer ontspanning en plezier op.  Herman zorgt voor een fijne en informele sfeer.

Hij is een goede luisteraar en stelt vragen waardoor je tijdens de coachgesprekken tot de kern kan komen. 

Enthousiast geworden?

Benieuwd wat CORE14 voor jou kan betekenen?

Klik hier voor contact