211026-website-template-CORE14-DEF-07.jpg

PERSOONLIJK

Lees hieronder persoonlijke ervaringen

Bart
Directeur staal constructie bedrijf

Herman heeft mij geholpen met een coaching traject van 100 dagen. Dit heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in zaken die belangrijk zijn in het leven. Door dit coaching traject heb ik meer rust gekregen in mijn privé leven. Ook zakelijk heeft het mij heel veel geholpen, je kan niet alles alleen. De juiste vragen stellen en prioriteiten stellen. Ik ben blij dat ik dit traject samen met Herman aan ben gegaan. Nu komen we maandelijks nog 1x bij elkaar om alles nog steeds bij te houden! Kortom voor mij een groot succes. Herman bedankt!!

Quirine
 

Terugkijkend op een 100 dagen coach traject bij Herman van Core14.

Herman weet de juiste spiegel voor te houden en dit is soms best confronterend.
Voor mij is het een mooie ervaring geweest waarbij ik de juiste handvaten heb gekregen om bepaalde patronen te doorbreken.
Afgelopen tijd ben ik in een mooie stijgende lijn met wat kleine dalen gekomen tot mijn einddoel.
Mijn coach Herman heeft hierin daadkrachtig en met een luisterend oor goed aangevoeld welke methodes en aanpak nodig waren. Ik moest zelf aan de slag en tijdens de coach-sessies kreeg ik de juiste tips en terugkoppelingen.

Herman heeft veel kennis in huis maar het prettigst is dat hij met eigen intuïtie aanvoelt wat nodig is en je weet te confronteren en helpen.

Herman, hartelijk dank voor dit mooie proces en prettige contact!

Eva, 32
Ouder

Toen ik net in mijn nieuwe functie begon, heb ik een aantal coachingsgesprekken met Herman gevoerd. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat er echt naar je geluisterd wordt. Daarnaast zorgt hij voor een open sfeer waarbij je je kwetsbaar op durft te stellen. Zijn vragen zijn open, waardoor je goed naar je eigen handelen kunt kijken. Herman geeft je inzicht in bepaalde situaties en ingesleten gewoonten. Dit opent deuren om veranderingen te bewerkstelligen.

Ook in de toekomst wil ik zeker zulke gesprekken blijven voeren met Herman

Trix, 75
Ouder

Afgelopen 2 weken ben ik een coachtraject met Herman Verschuren (coach van CORE 14) ingegaan.

Ik had hem gebeld en ingesproken. De volgende ochtend belde hij mij al terug. Toen ik mijn hulpvraag voorlegde had hij de verheugende mededeling dat het zijns inziens niet zoveel tijd in beslag hoefde te nemen. Hij stelde mij zijn werkwijze én zijn prijs voor en ik besloot daarop in te gaan. Vrij kort daarna hebben wij al een afspraak gemaakt en zijn in een persoonlijk gesprek aan het werk gegaan. Voor een bepaalde situatie gaf hij mij wat handvaten mee, die ik ook kon toepassen. De keer daarna hebben we besproken hoe het gegaan was en kreeg ik nog wat meer aanwijzingen. Herman vindt het heel belangrijk om steeds te proberen vanuit een positieve mindset in het leven te staan én een moeilijke situatie aan te gaan. Hij leeft die positieve mindset zelf ook voor. Na de 2e sessie heeft hij mij mijn persoonlijk ontwikkelperspectief toegestuurd, waarin alle punten die tussen ons ter sprake waren gekomen weer terugkwamen. In de toekomst kan ik dat dus altijd teruglezen. Verder heeft hij aangegeven dat ik hem nog altijd bellen kan voor aanvullend advies.

Ik vond zijn pragmatische, duidelijke én positieve aanpak en communicatie zeer verhelderend en héél prettig.

Eveline, 40

Ouder

Wij hebben de hulp van Herman ingeschakeld omdat wij het heel lastig vonden om met de boosheid van onze
zoon om te gaan. Wij hebben handvaten gekregen door hem heel anders te benaderen en dat hielp enorm.

Wij konden en kunnen Herman altijd bellen als we ergens tegen aan liepen en ook onze zoon kon hem altijd
om hulp vragen. Wij vonden zijn werkwijze heel leerzaam en hebben er heel veel aan gehad en nog steeds.

De werkwijze van Herman was fijn en heel positief. 

Jorien, 36

Ondersteuningscoördinator

Herman gaat met veel passie te werk en dat inspireert. Hij geeft je door zijn kennis en ervaring een hoop stof tot nadenken en ook heel praktische handvatten waarmee je aan de slag kan voor wat je coachingsvraag op dat moment ook is. Een prettige en professionele coach waar ik veel van heb mogen leren. 

Berend, 16

Topsporter

Herman heeft me geholpen in te zien wat het belang is van mentale training. Als topsporter wil ik ook in de moeilijkste situaties uit de voeten kunnen en de juiste dingen op het juiste moment doen. Herman begint met een duidelijke uiteenzetting van zijn werkmethode en stelt vervolgens een plan van aanpak voor. Daarna heel gericht werken aan de mentale weerbaarheid.  Met veel passie, kundigheid  en vertrouwen naar de next level!

Ingrid, 26

Zorgmedewerker

Vanaf de eerste sessie is, met behulp van coaching, duidelijk geworden wat mijn doelen en knelpunten zijn. Daarbij is inzicht verkregen in de huidige situatie versus de wenselijke situatie. Om tot de wenselijke situatie te komen zijn handvatten gegeven, welke aansluiten bij mij als persoon. Gedurende het coachingstraject wordt nagegaan hoe het gaat en worden de doelen geëvalueerd en eventueel aangepast. Door het coachingstraject heb ik meer zelfvertrouwen en grip op mijn situatie gekregen. Zie je even geen weg meer en wordt het allemaal téveel, dan raad ik deze coach zeker aan!

Thomas, 40

Sectieleider

Herman heeft ons team gecoacht. In de eerste sessie zijn we op zoek gegaan naar onze coachvraag. Herman werkt erg gestructureerd en stelt de juiste vragen. We werden aan het denken gezet en mede daardoor werd de vinger op de zere plek gelegd. En werd duidelijk waar onze prioriteiten lagen. Daaruit werden onze doelen geformuleerd en werd het een traject waar we als team achter stonden. In de tweede sessie zijn we aan de slag gegaan met de hoe vraag. Hoe zorgen we ervoor dat gestelde doelen bereikt gaan worden? Wie is waar verantwoordelijk voor? Zo concreet mogelijk.  

 Dit traject was erg leerzaam, een goede boost naar een ander level voor het team met een duidelijke visie en doelen.

 

Herman heeft een open houding en geeft iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Zonder te oordelen en met respect voor de deelnemers weet Herman het proces te bewaken. Door het creëren van een heldere structuur van werken weet je waar je aan toe bent. Door ruimte te geven voor eigen inbreng en soms ook terug te pakken naar de kern wordt er een mooi speelveld gecreëerd. De open houding,  het luisterend vermogen en het creëren van een positief werk klimaat zijn kwaliteiten die Herman onder andere inzet om te komen tot een ontwikkeling van het team.

Charlotte, 29

Docent

Afgelopen jaar had ik veel moeite om de balans tussen werk en privé te vinden. Hierover heb ik een aantal coachingsgesprekken met Herman gevoerd. In deze gesprekken stelde Herman vragen die mij aanzetten tot nadenken en zelfreflectie. Daarnaast kreeg ik kleine opdrachten mee om uit mijn comfortzone te stappen en mij hierdoor te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. De coaching heeft een bijdrage geleverd in het bewustwordingsproces. Ik ben nu bewust bezig met blijvend een balans vinden tussen werk en privé. Tot nu toe gaat dit mij erg goed af. Het levert mij veel meer ontspanning en plezier op.  Herman zorgt voor een fijne en informele sfeer.

Hij is een goede luisteraar en stelt vragen waardoor je tijdens de coachgesprekken tot de kern kan komen. 

Enthousiast geworden?

Benieuwd wat CORE14 voor jou kan betekenen?

Klik hier voor contact